Verzending & Levering

Als uw bestelling voor 16:00 uur wordt geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag
verstuurd.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-code. Met deze code en de bijbehorende weblink kunt u eenvoudig de status van uw bestelling volgen.

Levering:

Onze standaard levering is in de meeste gevallen GRATIS, zolang je voldoet aan de minimale bestelwaarde van € 25,00. Anders bedragen de standaard-bezorgkosten € 3,95.

Retourzendingen:

Als je aankoop lager was dan de minimale bestelwaarde van € 25,00 en je hebt bezorgkosten betaald, dan worden deze terugbetaald als de volledige bestelling wordt geretourneerd.

Je kan je bestelling volgen op mijn bestellingen , als je een account op onze webshop hebt aangemaakt. Zo niet, dan kun je ook altijd je bestelling volgen op de Bestelling volgen pagina

Ook ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een PostNL, DHL Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

De bezorger van PostNL, DHL, DPD of Fietskoeriers biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, via de Track & Trace link of via mail.

Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Dichtbij
Dichtbij
Categorieën